Bangma Verpakking sponsort Meerpaaldagen Dronten


De Meerpaaldagen is een jaarlijks hoogtepunt in de levendige regio Dronten en dit jaar is Bangma Verpakking een van de sponsoren van het evenement. Als sponsor dragen we bij aan de mogelijkheid om een gratis festival aan te bieden waar jong en oud van kunnen genieten. We dragen de regio een warm hart toe en op deze manier kunnen wen een stukje betrokkenheid tonen aan de lokale gemeenschap en liefde voor onze mooie regio.

Een gratis festival voor jong en oud

De Meerpaaldagen is een gratis driedaags festival dat zich kenmerkt door een gevarieerd programma voor jong en oud. Het evenement, dat plaatsvindt op 8, 9 en 10 augustus, trekt jaarlijks duizenden bezoekers uit de regio en daarbuiten. Met activiteiten zoals live muziekoptredens, een braderie, diverse activiteiten voor jong en oud biedt het evenement vermaak voor iedereen. Of je nu een muziekliefhebber bent of gewoon wilt genieten van een gezellige sfeer, de Meerpaaldagen heeft voor elk wat wils.

Bekijk hier het complete programma.

Bangma Verpakking als sponsor; een blijk van liefde voor de regio

Bangma Verpakking heeft zich als sponsor verbonden aan de Meerpaaldagen. De manier om onze betrokkenheid bij de lokale gemeenschap te tonen. Door dit evenement te steunen, laat Bangma Verpakking zien dat ze de mensen, bedrijven en organisaties in de regio Dronten een warm hart toedragen. Daarbij komen diverse medewerkers van ons uit Dronten en gaan we met elkaar naar de vri-mi-bo. Word je daar enthousiast van? Bekijk dan eens onze vacatures, of stuur een open solliciatie. Wie weet kun jij een volgende keer ook mee.

Bangma Verpakking is niet alleen een toonaangevend bedrijf in de verpakkingsindustrie, maar ook een voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door te investeren in de Meerpaaldagen investeren we indirect in de sociale cohesie en het welzijn van de lokale bevolking. Zo dragen we bij aan de groei van het toerisme en zetten Dronten op de kaart als een aantrekkelijke bestemming voor evenementen en activiteiten.

Bangma Verpakking op het carrière-event van de Meerpaaldagen

Op zaterdag 10 augustus vindt het carrière-event plaats. Samen met andere sponsoren presenteren wij ons bedrijf en kunnen geïnteresseerde bezoekers en sollicitanten op een laagdrempelige en informele manier kennismaken met Bangma Verpakking.

Waar en wanneer? Zaterdag 10 augustus van 12.00 – 16.00 uur

Locatie: midden op het Meerpaalplein in de tent (ter hoogte van het ‘van Liere’ podium).

Zien we je daar?

Meerpaaldagen 2024