Bangma Verpakking versterkt assortiment met partnerschap Pregis Europe


We zijn verheugd aan te kondigen dat we een nieuwe samenwerking zijn aangegaan met Pregis Europe, een toonaangevende leverancier van verpakkings- en beschermingsoplossingen. Deze samenwerking betekent een uitbreiding van ons assortiment, waardoor we onze klanten nog beter kunnen bedienen en hun logistieke processen kunnen optimaliseren.

Een krachtige alliantie: Pregis Europe en Bangma Verpakking

Pregis Europe staat bekend om haar innovatieve benadering van verpakkings- en beschermingsoplossingen, met als doel het beschermen van wat belangrijk is. Of het nu gaat om producten die worden verzonden via e-commercekanalen of om logistieke processen in magazijnen, Pregis biedt een scala aan oplossingen die voldoen aan de steeds veranderende behoeften van moderne bedrijven.

Bangma Verpakking, met bijna 50 jaar ervaring als specialist in golfkartonnen verpakkingen, heeft zich ontwikkeld tot een one-stop-shop voor verpakkingsoplossingen. Ons streven naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan klanten in diverse sectoren, waaronder E-commerce, Industrie, AGF en Retail Food, sluit naadloos aan bij de missie van Pregis Europe.

Het doel van onze samenwerking

Door de krachten te bundelen, streven Pregis Europe en Bangma Verpakking ernaar om onze gezamenlijke klanten nog beter van dienst te zijn. Bangma Verpakking bedient diverse grotere merken en logistieke dienstverleners en kan door middel van één vaste partner op gebied van beschermingsoplossingen haar klanten een breed scala aan oplossingen bieden die voldoen aan de meest veeleisende logistieke uitdagingen.

Beschermingsoplossingen van lucht en papier

Easypack® is een duurzame en kosteneffectieve oplossing die helpt bij het beschermen van producten tijdens verzending. Met een uitgebreid assortiment aan machines en papieropties is Easypack® geschikt voor diverse toepassingen, waaronder opvulling, bufferen en vastzetten met papier.

Daarnaast biedt Pregis diverse opblaasbare verpakkingssystemen, zoals luchtkussens, die een ideale oplossing vormen voor verzendbehoeften in zowel kleine winkels als grote distributiecentra. Deze systemen zorgen voor maximale productbescherming gedurende de hele verzendcyclus, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor een verbeterde uitpakervaring voor klanten.

De oplossingen van Pregis vullen ons bestaande assortiment perfect aan. Deze producten bieden niet alleen bescherming tijdens transport, maar kunnen ook geïntegreerd worden in geautomatiseerde verpakkingslijnen, waardoor efficiëntie en gebruiksgemak worden gemaximaliseerd.

Lees ook ons artikel op de website van Verpakkingsmanagement

Ontdek de mogelijkheden

Sales manager Ralf van der Avoird benoemt: “Met deze nieuwe samenwerking staan we klaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige verpakkingsoplossingen die voldoen aan de eisen van de moderne markt. We kijken ernaar uit om samen te werken met Pregis Europe en onze gezamenlijke klanten te ondersteunen bij het optimaliseren van hun verpakkingsprocessen.”

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te ontdekken over de uitgebreide mogelijkheden die deze samenwerking te bieden heeft.

0321 312 562 sales@bangma.nl

Tags : , , , ,

Bezoek pregis