Maak kennis met collega Wouter: versterking voor industrie en e-commerce bij Bangma Verpakking


Sinds september heeft Wouter Nijssen zich aangesloten bij het verkoopteam van Bangma Verpakking als accountmanager industrie en e-commerce. Zijn eerste weken omschrijft hij als een warm welkom. “Als Brabander in een bedrijf boven de rivieren was het even aftasten,” grapt hij, maar de ontvangst door zijn collega’s en de indruk van het bedrijf maakten dat hij zich meteen thuis voelde. Wouter brengt meer dan zes jaar ervaring in de verpakkingsindustrie mee, en is klaar voor zijn volgende uitdaging bij Bangma Verpakking.

Van standaard naar maatwerk: een nieuwe stap

Voor Wouter is de overstap naar Bangma Verpakking precies wat hij nodig had. Bij zijn vorige werkgever werkte hij met standaard verpakkingen en voorraadmaterialen, maar de specialisatie van Bangma in maatwerkverpakkingen trok hem enorm aan.

“Bangma Verpakking levert klantspecifieke oplossingen en dat is waar ik naar op zoek was.”

Met zijn nieuwe rol als accountmanager krijgt Wouter de kans om zich te richten op de sectoren industrie en e-commerce, iets waar hij erg enthousiast over is.

Samenwerken voor het beste resultaat

In zijn eerste weken heeft Wouter veel tijd besteed aan het leren kennen van zijn collega’s, vooral de binnendienst. Hij hecht veel waarde aan samenwerking, aangezien dit essentieel is voor het leveren van goede adviezen en verpakkingsoplossingen aan klanten. “De sfeer is informeel en gezellig, en dat helpt enorm. Ik werd al in mijn eerste week uitgenodigd voor een potje tafelvoetbal,” vertelt hij lachend. Het werken in een hecht team voelt voor Wouter als een belangrijk onderdeel van zijn werkplezier.

Klaar voor uitdagende projecten

Met zijn nieuwe klantportfolio kijkt Wouter ernaar uit om echt aan de slag te gaan. Hij houdt van het idee om klanten op maat te bedienen en hen te helpen met innovatieve verpakkingsoplossingen.

“Bangma Verpakking staat bekend om de kwaliteit van hun kartonnen verpakkingen en hun vermogen om maatwerk te leveren. Het voelt goed om daar nu onderdeel van te zijn.”

Zijn focus ligt op het leveren van kwaliteit, door middel van gericht advies en op maat gemaakte verpakkingen voor de industrie en e-commerce.

Wouter’s enthousiasme en ervaring maken hem een waardevolle toevoeging aan het team van Bangma Verpakking. Hij heeft zin om zijn steentje bij te dragen en kijkt uit naar de kansen die voor hem liggen in zijn nieuwe rol. Met zijn expertise in verpakkingen en zijn focus op samenwerking is hij klaar om te groeien en klanten te helpen de beste oplossingen te vinden.

Amerikaanse vouwdoos WARP

Maatwerk en personalisatie

Bij Bangma Verpakking begrijpen we dat een verpakking meer is dan alleen een beschermende omslag; het is een kans om je merk te versterken. Daarom bieden we uitgebreide mogelijkheden voor gepersonaliseerde maatwerk verpakkingen voor de sectoren food, e-commerce, industrie en AGF.

Bekijk maatwerk verpakkingen

Waarom kiezen voor Bangma Verpakking?

Kiezen voor Bangma betekent kiezen voor een partner met bijna 50 jaar ervaring in de verpakkingsindustrie. We zijn trots op onze familiegeschiedenis en onze diepgewortelde toewijding aan kwaliteit, professionaliteit en consistentie. Ontdek hoe we door de jaren heen zijn uitgegroeid tot dé verpakkingspartner van Nederland.

Lees meer over Bangma Verpakking

Magazijn Bangma Verpakking

Tags : , ,

Maak kennis met Wouter