Bangma Verpakking op Logistica Next 2024


De logistieke sector verandert razendsnel, met innovaties die bedrijven helpen om efficiënter, duurzamer en flexibeler te opereren. Van 5 tot 7 november 2024 vindt de toonaangevende vakbeurs Logistica Next plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Deze beurs is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezighoudt met logistieke processen en innovatieve oplossingen binnen de sector. Bangma Verpakking zal dit jaar aanwezig zijn als exposant, en we kunnen niet wachten om onze nieuwste ontwikkelingen en producten te delen met het publiek. In deze blog vertellen we je alles over Logistica Next, waarom wij hieraan deelnemen, en wat je van ons kunt verwachten op de beurs.

Bangma Verpakking op Logistica Next

Als specialist in kartonnen verpakkingen en verpakkingsmaterialen willen wij onze positie binnen de logistieke sector verder versterken. Deelnemen aan Logistica Next is voor ons een strategische stap om onze naamsbekendheid te vergroten, vooral binnen de (e-)fulfilment sector. We zien deze beurs als een unieke kans om in contact te komen met nieuwe klanten en hen te laten zien hoe onze innovatieve verpakkingsoplossingen kunnen bijdragen aan hun logistieke efficiëntie.

Op onze stand van 50 m² in hal 7, stand B008, zullen we een breed scala aan producten presenteren die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de moderne eisen van de logistieke sector. Onze autolock dozen met zelfklevende sluitingen, openingsstrips en retoursluitingen bieden bijvoorbeeld een efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing voor e-commerce bedrijven. Daarnaast bieden we de BeRightBag, een duurzaam alternatief voor plastic verzendzakken, dat perfect aansluit bij de toenemende vraag naar milieuvriendelijke verpakkingsopties.

Bovendien werken we samen met Pregis om innovatieve opvul- en beschermingsmaterialen te presenteren. Deze materialen kunnen naadloos worden geïntegreerd in geautomatiseerde verpakkingslijnen, wat zorgt voor een snellere en veiligere verpakkingsoperatie. Bezoekers van onze stand krijgen de kans om deze oplossingen in actie te zien en te ontdekken hoe ze hun eigen processen kunnen verbeteren.

Kom langs op onze stand

Wat kun je verwachten op onze stand?

Tijdens Logistica Next kun je bij Bangma Verpakking terecht voor een uitgebreide demonstratie van onze producten en oplossingen. Onze stand is ingericht om je een volledig beeld te geven van hoe onze verpakkingsoplossingen jouw logistieke processen kunnen optimaliseren. Van autolock dozen tot aan de BeRightBag en geavanceerde opvul- en beschermingsmaterialen, we laten je zien hoe onze producten je kunnen helpen om kosten te besparen, efficiënter te werken, en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

We nodigen je van harte uit om langs te komen op onze stand (hal 7, stand B008) en kennis te maken met ons team. Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren over de beste verpakkingsoplossingen voor jouw specifieke behoeften. Of je nu geïnteresseerd bent in onze innovatieve verpakkingslijnen, onze samenwerking met Pregis, of gewoon een kijkje wilt nemen in de nieuwste ontwikkelingen binnen de verpakkingsindustrie, bij ons ben je aan het juiste adres.

Wat is Logistica Next?

Logistica Next sfeerfoto

Logistica Next is dé hotspot voor iedereen die betrokken is bij de logistieke keten. Deze beurs brengt duizenden beslissers, experts, en influencers samen om kennis te delen en oplossingen te vinden voor de logistieke uitdagingen van vandaag en morgen. Met thema’s zoals digitalisering, robotisering en datagedreven werken, is Logistica Next de plek waar de toekomst van de logistiek begint. Gedurende drie dagen kunnen bezoekers zich verdiepen in de nieuwste trends en technologieën die van invloed zijn op de sector.

Naast het feit dat Logistica Next een platform biedt voor innovatie, staan ook sectoren als vastgoed, verpakken, en last-mile distributie dit jaar extra in de schijnwerpers. Dit maakt de beurs nog relevanter voor bedrijven zoals Bangma Verpakking, die actief zijn in de verpakkingsindustrie en altijd op zoek zijn naar manieren om logistieke processen te optimaliseren. Met 315 exposanten en gemiddeld 10.500 bezoekers belooft het een dynamische en waardevolle ervaring te worden.

Zien wij jou op Logistica Next?

Ben je klaar om jouw logistieke processen naar een hoger niveau te tillen? Mis dan niet de kans om ons te ontmoeten op Logistica Next 2024! Reserveer de data in je agenda en plan je bezoek aan hal 7, stand B008. We kijken ernaar uit om je te laten zien hoe Bangma Verpakking jouw bedrijf kan ondersteunen met slimme en duurzame verpakkingsoplossingen. Wil je alvast meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via [contactgegevens]. Samen bouwen we aan de toekomst van logistiek!

Tags : , , , , , , ,

Logistica Next deelname